KONYA / MERAM - Meram Aybahçe Toki Şehit Süleyman Ballan İmam Hatip Ortaokulu

Meram Aybahçe Toki Şehit Süleyman Ballan İmam Hatip Ortaokulu

Yaylapınar Mh. Erişen Sk. No 6 Meram/KONYA
Vizyon
Meram Aybahçe Toki Şehit Süleyman Ballan İmam Hatip Ortaokulu´u olarak; * Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, * Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; * Dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
Misyon
Bizler; * Yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber 5.sınıftan 8. sınıfa kadar bütünlük taşıyan, * Yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, * Türkiye ve Dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.
Öğretim Şekli :normal
Doğalgaz-Kalorifer
Ulaşım
Okulumuza çarşı merkezinden 27,79,124,125,26,91,93 numaralı belediye otobüsleriyle ulaşılabilir.Karaman yolu ve Kaşınhanı dolmuşları ile de ulaşılabir.Özel aracıyla gelecekler için Karaman Yolu üzerinde bulunan HADİMİ PARK´ın yanından sağa Aybahçe yoluna dönülerek tren yoluna kadar gelip,tren yolunu geçmeden sola dönüldüğü zaman 100m sonra sol taraftadır.
Yaylapınar Mahallesi Erişen Sokak No:6
Çarşı merkezine uzaklık yaklaşık 8 km